Facebook
Puhelin 044 558 0000
Mail info@jhhc.fi

Suoramyynti

Tilamyymälä

Tilamyymälästämme myytävät tuotteet ovat lähtöisin omasta karjastamme. Meillä on ilo käyttää Kausalassa sijaitsevaa lähiteurastamoa, jonne on matkaa vain 40 kilometriä. Liha REM noutaa eläimet tilaltamme varhain aamulla suoraan teurastamolle, joten eläimet eivät joudu matkustamaan pitkään eikä olemaan vieraissa tiloissa yön ylitse. Liha REM teurastaa, leikkaa ja pakkaa lihat leikkuuohjeemme mukaan.  Itse emme käsittele raakaa lihaa. Lihat tulevat tilamyymäläämme kylmäkuljetuksella valmiiksi vakuumipakattuina, jonka jälkeen raakakypsytyksen vaativat osat menevät kylmiöön raakakypsytykseen ja muut lihat pakastetaan.

Tilamyymälämme kuuluu Oiva-valvonnan piiriin, joten voit käydä katsomassa Oiva-raporttimme osoitteessa www.oivahymy.fi

Raakakypsytys

Naudanlihafileet ja paistit vaativat aina mureuttamisen eli raakakypsyttämisen. Raakakypsyminen vaikuttaa merkittävästi naudanlihan käyttöominaisuuksiin. Lihan omat entsyymit pilkkovat rakenneproteiineja, jolloin liha mureutuu. Entsyymien vaikutuksesta syntyy myös lihan makua parantavia aineita. Raakakypsytämme kaikki fileet ja paistit omassa kylmiössämme, valvotuissa olosuhteissa, 0-2 asteessa n. 2-4 viikkoa, jonka jälkeen ne pakastetaan.

Hinnasto

TuoteHinta
Sisäfile55 €/kg
Ulkofile44 €/ kg
Ulkofile pihvit46 €/ kg
T-luupihvit46 €/ kg
Sisäpaisti lehtipihvit32 €/ kg
Paistisuikale/paistikuutio26 €/kg
Sisäpaisti29 €/kg
Paahtopaisti28 €/kg
Entrecote40 €/kg
Ossobucco20 €/kg
Jauheliha, rasva 10 % tai 20%18 €/kg
Luuton pata- ja keittoliha (lapa)22 €/kg
Lapakuutio24 €/kg
Brisket (naudan rinta)25 €/kg
Flank Steak30 €/kg
Picanha30 €/kg
Tri Tip30 €/kg
Petit Tender38 €/kg
Hanger Steak25 €/kg
Maksa, kieli, sydän, häntä18 €/kg
Munuainen10 €/kg
Naudan rasva (pakastettu)8 €/kg
Liemiluut6 €/kg
Ydinluukiekot10 €/kg
Luut koirille4 €/kg

Hinnat sis. ALV 14%


Mitä lihaa mihinkin ruokaan?

grillaa tai paista

= Grillaa tai paista

hauduta

= Paista + hauduta

Sisäfile

Coeur de filet, chateaubriand, pippuri-, lehti- ja mignonpihvit

Ulkofile

Kokonaisena, lehtipihvit, wieninleike

Sisäpaisti

Uunipaisti, ohuet lehti- ja sipulipihvit (lyhyt haudutus)

Paahtopaisti

Uunipaisti, ohuet lehti- ja sipulipihvit (lyhyt haudutus)

Ulko-, kulma- ja pyöröpaisti

Patapaisti, keitetty paisti, lihakääryleet, merimiespihvit, palapaisti, vokki- ym. haudutettavat viipale-, pala- ja suikaleruoat

Pata- ja keittoliha (lapa, etuselkä, rinta)

lihakeitto, liha-kasvispadat, palapaisti, karjalanpaisti, tilliliha

Jauheliha

lihapullat, jauhelihapihvit, mureke, lasagneen ym. kaikkeen perus ruoanvalmistukseen

Laitumelta lautaselle

Ostamalla lihaa tilalta, joka noudattaa Suomen Highland Cattle Club ry:n Laitumelta Lautaselle-yhteisömerkin sääntöjä, voit varmistua että :

  • Koko- ja jauheliha on 100% puhdasrotuisen highland cattle -ylämaankarjan lihaa.
  • Lihajalosteissa highland cattle – ylämaankarjan lihan osuus on vähintään 75% kokonaislihapitoisuudesta ja kaikki käytetty naudanliha on puhadasrotuisen highland cattle -ylämaankarjan lihaa.
  • Kasvatuksessa on käytetty pääsääntöisesti karkearehuvaltaista ruokintaa.

 

 

https://www.oivahymy.fi/yrityksille/oiva-raportin-esillapito/oivahymy-fi-haku/