Facebook
Puhelin 044 558 0000
Mail info@jhhc.fi

Järvenhaltian HC logo julkaistu

Järvenhaltian HC logo julkaistu

6.2.2018


Tänään saimme käyttöömme Järvenhaltian Highland Cattle-logon! Logon on suunnitellut graafisen muotoilun opiskelija Viivi Vanninen (Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu XAMK). Suurkiitokset Viiville erittäin onnistuneesta työstä!

Logon raikkaan vihreä ”lehtilehmä” kuvastaa erinomaisesti ylämaankarjamme luonnonmukaista elämää ja luomutuotantoa. Onnellinen nauta elää ja laiduntaa vapaana ulkosalla, vasikat kasvavat emojensa hoivissa yhdeksän kuukauden ikään saakka.  Luonnonmukaisuuteen kuuluu tietenkin nautojen luontainen ravinto eli apilanurmirehu. Hyvään elämään kuuluu myös se, että karjamme on kesyä. Molemminpuolinen luottamus saavutetaan kun eläinten kanssa ollaan tekemisissä vasikasta saakka – rapsutukset, harjaaminen ja juttutuokiot ovat jokapäiväisiä 🙂

Jatkossa logo tulee koristamaan myös lihapakkaustemme etikettejä. Vihreä lehtilehmämme etiketissä kertoo sinulle, että ostamasi liha on Järvenhaltian onnellisen, vapaana kasvaneen ylämaankarjan lihaa. Se on tuotettu eettisesti niin eläimiä, kuin ympäristöäkin ajatellen!