Facebook
Puhelin 044 558 0000
Mail info@jhhc.fi

JHHC Kotkan ja Karhulan Jako / JHHC Kouvolan Jako

TOIMITAMME ITSE TUOTTAMAAMME YLÄMAANKARJAN LUOMULIHAA KOTKAAN KESKUSTAAN JA KARHULAAN SEKÄ KOUVOLAN KESKUSTAAN.

Ilman välikäsiä SUORAAN TUOTTAJALTA!
Toimitus noin kerran kuukaudessa. Isommat kimppatilaukset toimitamme suoraan kotioville.
Tule mukaan:

☘️Jakeluryhmät ”JHHC Kotkan ja Karhulan Jako” ja ”JHHC Kouvolan Jako” löytyvät Facebook-sivultamme @jarvenhaltianhc.

Laita jäsenpyyntö ryhmään!

☘️ Tai ota yhteyttä niin lisätään sinut jakelulistallemme sähköpostiin, niin saat sähköpostitse tiedon jakeluista ja kulloinkin tarjolla olevista tuotteista.


Lihavalikoimamme on laaja – jauhelihasta paisteihin ja fileisiin, erikoisempiin paloihin, kuten vaikkapa  petit tender, tri tip ja picanha! Naudanliha vaatii aina raakakypsytyksen, joten RAAKAKYPSYTÄMME paistit ja fileet omassa kylmiössämme. Meiltä saat lisäksi myös tilallamme syntyneen ja kasvaneen suomenlampaan lihaa.
Ylämaankarjan luomuliha on erinomaista pihvilihaa. Luonnollisesta, lajinomaisesta ravinnosta johtuen liha on väriltään tummanpunaista, erityisen maukasta, lyhytsyistä ja vähärasvaista. Lihassa on oma makunsa, ns. riistan maku, joka syntyy pitkästä kasvatusajasta sekä laiduntamisesta ja luomukorsirehun käytöstä ruokinnassa. Luomuviljaa annetaan ainoastaan vieroitusikäisille vasikoille. Vasikat saavat vapaasti juoda kaiken maidon emoiltaan aina yhdeksän kuukauden ikään saakka ja nauttivat emonsa hellästä huomasta lauman joukossa.
Tehotuotannon sijaan ylämaankarjan kasvatuksessa tavoitteena on parhaan mahdollisen laadun ja maun aikaansaaminen. Vapaa liikkuminen ja luontainen aktiivisuus koko elämän ajan aina teuraskypsyyteen asti muokkaa eläimen rasvakudosta pehmeäksi – lihan maku ja mureus paranevat. Ravintoarvoiltaan ylämaankarjan liha poikkeaa muiden nautojen lihasta. Siinä on mm. vähemmän kolesterolia mutta enemmän rautaa ja proteiineja kuin vastaavassa keskivertaisessa pihvilihassa.

Hankkimalla suoraan tuottajalta, ilman välikäsiä mahdollistat edelleen tämän eettisesti ja ekologisesti tuotetun, erinomaisen luomulihan tuotannon!

 Tilaa parasta, laadukasta luomulihaa

Terveisin,
Terhi ja Janne
Järvenhaltian Highland Cattle
Tilamyymälä
Haltianmäentie 10
46910 Anjala
Tilamyymälä avoinna sunnuntaisin klo 13-15
Muulloin avoinna sopimuksen mukaan.
044 558 o0o0
e-mail: info@jhhc.fi
www.jhhc.fi
Facebook: @jarvenhaltianhc

JHHC Kotkan ja Karhulan Jako / JHHC Kouvolan Jako

7.10.2021