Facebook
Puhelin 044 558 0000
Mail info@jhhc.fi

Osta tilalta / Lähiruokapäivä 11.9.2021

Osta tilalta / Lähiruokapäivä 11.9.2021

6.9.2021


Järvenhaltian tilamyymälästä voit ostaa omalla tilallamme syntyneen ja kasvaneen luomu ylämaankarjan lihaa sekä suomenlampaan lihaa. Maksutapana meillä käy pankkikortti tai käteinen. 

Ylämaankarjan luomuliha on todellista herkkusuiden lihaa – pitkä kasvatusaika, luonnollinen ja lajinmukainen naudan elämä sekä heinällä ruokinta luovat yhdessä kokonaisuuden joka on vailla vertaansa! Lihavalikoimamme on monipuolinen: jauhelihaa, paisteja, fileitä, entrecotea, t-luupihviä, osso buccoa, briskettiä, picanhaa, tri tipiä, flank steakia, lapaa, paistikuutioita, paistisuikaleita, maksaa, liemiluita ja luita lemmikeille. Lampaanlihassa löytyy jauhelihaa, meheviä paistikiekkoja, kokonaista luutonta paistia, luullista lapaa, karetta, entrecotea, ulkofileetä ja sisäfileetä sekä yrttisen mausteista lammasmakkaraa – sekin oman tilamme lampaanlihasta tehtynä. Pieni erä oman tilan maatiaiskanojen munia myynnissä. 

Tilamyymälämme läheisyydessä voitte käydä katsomassa jo syys/talvilaitumelle siirrettyjä komeasarvisia ja pitkätukkaisia ylämaankarjan emolehmiä, pörröisiä nallekarhumaisia vasikoita ja hurmaavia hiehojamme. Tilamyymälän pihapiirissä rapsutuksia ottavat mielellään vastaan Edmund-pässi (Munkki) poikineen. 

Meiltä voit ostaa Puotimaalla-jauhoja ja ryynejä, jotka ovat peräisin Korialta Liisa ja Tommi Mattilan luomutilalta. Paikalla onnittelukorttien ja korvisten myyjä Riitta Sihvola, kierrätysmateriaaleista valmistettuja tavaroita sekä kirjailija Tarja Jussila. 

Tilamyymälällä ilmainen kahvitarjoilu ja lapsille jo perinteeksi muodostunut jätski tai mehujää.
Kahviosta voit ostaa ylämaankarjan jauhelihasta tehtyjä pasteijoita ja vohveleita hillon ja kermavaahdon kera.

Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan karjaamme ja toimintaamme! 

Terveisin,
Terhi ja Janne