Facebook
Puhelin 044 558 0000
Mail info@jhhc.fi

Tilamyymälä palvelee – muutoksia käytäntöihin koronavirusepidemian takia!

Koronavirusepidemian vuoksi muutamme käytäntöjä tilamyymälässämme!

Tässä ohjeet sujuvaan asiointiin:

Tilaa ennakkoon joko puhelimitse, meilillä, kotisivujen tai facebookin kautta.

Nouda tilauksesisunnuntaisin klo 13-15 tilamyymälältä. Valmiiksi pakatut lihat tuodaan sinulle tilamyymälän parkkiin.

– Maksu pankkikortilla.

Näin toimimalla haluamme tehdä asioinnista mahdollisimman helppoa ja turvallista.

Tällä hetkellä jauheliha on lopussa, mutta muita lihoja on kattava valikoima. Löytyy mehevää luomunaudan rintaa vaikkapa nyhtölihaksi, lapaa, sisä-ja paahtopaisteja, suosittua paistisuikaletta, osso buccoa, sisä-ja ulkofileetä, entrecôtea, picanhaa, tri tipiä, ylämaankarjan grillimakkaraa sekä oman kanalamme kananmunia rajoitetussa määrin.

Nyt kun ”kotoiluun” on monella pakostikin aikaa, niin suosittelen lämpimästi kokeilemaan luuliemen valmistusta. Luuliemi on hyväksi vatsalle ja omiaan parantamaan ihmisen vastustuskykyä. Se sisältää mm. kollageenia, gelatiinia ja aminohappoja (proliini, glutamiini, arginiini). Nämä auttavat suolistoa eheytymään ja näin ollen parantamaan vastustuskykyämme. Gelatiini auttaa myös pitämään nivelemme joustavampina. Luuliemen sisältämät kalium ja glysiini tukevat solujen sekä maksan puhdistumista. Meiltä saat ruoholla syötetyn luomunaudan liemiluita – ihan parasta luuliemen keittämiseen <3

Teurastamoilla on kovasti ruuhkaa vallitsevan tilanteen vuoksi. Ilmoitamme kun tiedämme miten seuraava lihaerä saadaan kotiutettua. Sitten olisi taas myös jauhelihaa saatavilla!

Tilallamme keskitytään nyt koko perheen voimin kotona olemiseen ja alkaneeseen poikimakauteen. Kaksi suloista vasikkaa on jo syntynyt – Pirkko ja Toini ovat jo kovia menijöitä. Pirkko on aikas rasavilli ja hyppii heinähäkissä. Toini taas taitaa hypellä ja pukitella ympäriinsä ihan vaan siksi, että emon maito vaan on niin hyvää! 🙂

Toivomme kaikille jaksamista tähän haastavaan aikaan. Pidetään huolta toisistamme, läheisistämme ja toimitaan kaikkien parhaaksi, annettujen ohjeiden mukaan!

Tilamyymälä palvelee – muutoksia käytäntöihin koronavirusepidemian takia!

21.3.2020