Facebook
Puhelin 044 558 0000
Mail info@jhhc.fi

Uusia tuulia sonnirintamalla

Uusia tuulia sonnirintamalla

5.7.2019


Viikko sitten teimme nopean päätöksen uuden siitossonnin hankinnasta. Epäilykset aiemman sonnin toimivuudesta kasvoivat kesän edetessä ja päätimme, että nyt on korkea aika vaihtaa uusi poika kehiin!

Meillä oli tuuria – päätöksen syntymisestä seuraavana päivänä olimme jo Porvoossa mustan sonnilauman keskellä . Valinta oli toisaalta helppo, mutta valintaa vaikeutti hyvän materiaalin paljous 😀 Hienoja sonnipoikia kerrassaan, mutta trailerin kyytiin lähti kuitenkin musta komistus, johon ihastuin kuvan perusteella jo keväällä. Kotiin mukanamme matkusti kaksivuotias muhkea ja kiltti Christiano av Boe.  Meillä kaikilla naudoilla on nimet ja siihen päälle vielä lempinimet – Christianon nimi taipui Ronaldon kautta hellittelymuotoon <3″Ronsu” <3 Ollaan Ronsun kanssa jo tutustuttu oikein hyvin – poika tulee luokse aina rapsutuksia pyytämään 😀 Kiitos Boe´s Highlandille tästä hienosta sonnista!

Tänään 5.7.2019 kotiutuu uusi lihaerä. Paistit ja fileet pötkähtävät kylmiön hyllyille noin neljän viikon ajaksi. Varauksia voi näistä tehdä, mikäli mielii herkkupaloja itselleen 🙂 Tulevana sunnuntaina suoraan kylmiöstä paistikuutioita ja lapaa. Pakastimessa on edellisestä erästä vielä joitain osia jäljellä. Uusi grillimakkaraerä on myös saapunut – suoraan kylmiöstä, valmiina grillattavaksi!

Tilamyymälä palvelee entiseen tapaan joka sunnuntai klo 13-15. Kahvipannu kuumana, tarjolla mehua ja pullaa. Muksuille jätskiä 🙂

Tervetuloa erikoisen hyville luomulihaostoksille! 🙂