Facebook
Puhelin 044 558 0000
Mail info@jhhc.fi

Pääsiäisen lihaherkut!

Pääsiäisen lihaherkut!

16.3.2021


Tilamyymälässämme on nyt hyvä valikoima ylämaankarjan luomulihaa! Suomenlampaan lihaerä saapuu tällä viikolla, joten sunnuntaina 21.3.2021 klo 13-15 on oiva tilaisuus hankkia laatulihat kotoiseen kokkailuun. Nyt kun poikkeusolot rajoittavat elämää, niin mikä sen parempaa, kuin hemmotella läheisiä herkullisella aterialla.

Miltä kuulostaisi ylämaankarjan pulled beef tai ylämaankarjan uunissa haudutettu luuton lapa? Tai ihan vaan suolalla ja pippurilla maustettu ja voissa paistettu herkullisen murea ulkofilepihvi? Tilamyymälästämme saat mukaasi myös reseptejä, joilla onnistut varmasti. Pelkästään laadukas jauhelihamme vie perinteiset lihapullat aivan uusiin sfääreihin!

UUTTA !!! Halusimme tuoda tuotteemme helpommin saataville ja perustimme Facebookiin JHHC Kotkan Jako- sekä JHHC Kouvolan Jako-ryhmät. Liity suljettuun ryhmäämme – Jako järjestetään noin kerran kuukaudessa. Mikäli et ole Facebookissa, mutta haluat tilata lihoja ryhmien kautta, niin laita meille viestiä ja saat lisätietoja. Informoimme sinua Jako-aikatauluista meilitse.

Ylämaankarjan luomuliha on omaa luokkaansa – suosittelen lämpimästi tutustumaan! Ota yhteyttä kotisivujen lomakkeella, meilitse info@jhhc.fi tai soittamalla o44 558 0000.